Yritys, lähde tukemaan junioritoimintaamme!

Yritys, lähde tukemaan junioritoimintaamme!

Julkaistu: 27.11.2023

Tukea vähävaraisten perheiden
lasten ja nuorten padelharrastukseen

Padel Sawo ry kehittää aktiivisesti junioritoimintaa ja
syksyllä 2023 junioritoiminta kasvoi 50 juniorista vajaaseen 100 säännöllisesti valmennuksessa käyvään junioriin. Uutena seurassa alkoi syksyllä 2023 myös erityislasten ja -nuorten padel. Seuramme junioritoiminnan kasvu ja kehitys on huomattu maanlaajuisesti; olemme mm. 10 parhaan joukossa Suomen Padelliiton järjestämässä ”Vuoden ilmiö” yleisöäänestyksessä, jonka voittaja julkistetaan 2.12.2023.

Toiminnassamme panostamme laatuun ja tasavertaisuuteen. Uutena tavoitteena meillä on lajin harrastamisen mahdollistaminen myös vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille perustamalla rahasto tätä varten. Tähän etsimme parhaillaan yrityksiä yhteistyökumppaneiksi. Yritykset saavat logonäkyvyyttä tällä verkkosivulla sekä Padel Sawon Instagramissa (@padelsawo).  Muusta yhteistyönäkyvyydestä voidaan sopia erikseen.

Käytännössä vähävaraisen lapsen/nuoren huoltaja toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen seuran puheenjohtajalle. Hallitus käsittelee hakemukset nimettömästi ja myöntää tuen valituille perheille. Hakijan henkilöllisyys ei tule missään vaiheessa muiden kuin puheenjohtajan tietoon. Rahaston avulla voimme myöntää huojennuksen lapsen/nuoren kausimaksusta tietyllä prosenttiosuudella; riippuen rahaston suuruudesta. Rahaston avulla seura voi investoida myös juniorimailoihin, joita voi veloituksetta käyttää junnutreeneissä.

Padel Sawo ry haluaa panostaa lapsiin ja nuoriin, ja suoda tämän mahtavan lajin tarjoamat ilot myös heille, joilla ei taloudellista mahdollisuutta muutoin lajin harrastamiseen olisi. Mikäli yrityksenne haluaa olla mukana tukemassa tällaista toimintaamme, olettehan yhteydessä junioritoiminnan koordinaattoriin.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Maiju Anttalainen
Juniroritoiminnan koordinaattori
maiju@padelsawo.fi

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat sawolaisen padelin kehittämisen ja tarjoavat jäsenillemme tuntuvia etuja. Haluatko / haluaako yrityksesi olla mukana tukemassa sawolaisen padelin kehittämistä? Ota yhteyttä.