Valmennus

Padel Sawolta löytyy valmennuksia eri tarpeisiin

Padel Sawo ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta padeltoimintaa kaiken ikäisille padelpelaajille. Tällä hetkellä tarjoamme viikoittaisia valmennusryhmiä junioreille, perheille ja aikuisille. Ryhmiä on niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin pelaajile.

Juniorit ja nuoret

Junnujen ja nuorten padelissa on tarjolla viikoittaisia valmennusryhmiä 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisäksi erityislapsille löytyy oma ryhmä.

Lue lisää

Valmennusryhmät

Aikuisten valmennusryhmissä kehitetään pelaamista ryhmälle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Valmennusryhmiä on niin aloittelijoille kuin edistyneillekin pelaajille.

Lue lisää

Padelkurssit

Peruskurssille ovat tervetulleita kaikki vauvoista vaareihin sekä palloa pelkäävistä mailapelifanaatikkoihin. Neljän hengen ryhmässä opetellaan padelin perustekniikoita, sääntöjä sekä kokeillaan jo pelaamistakin!

Lue lisää

Padel courses in English

Padel Sawo now also offers courses in English!

Read more

Kertavalmennus

Padel Sawon kertavalmennus tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa tai koko peliryhmäsi pelaamista. Kertavalmennus sopii niin perustasoisille, kuin kehittyneemmillekin pelaajille. Tunnit soveltuvat myös lajia ensimmäistä kertaa kokeilevalle.

Lue lisää

Yrityksille

Haluatko järjestää yrityksellesi virkistystapahtuman, pelipäivän tai vaikkapa pikkujoulut? Padel Sawo järjestää yrityksille lajiin tutustumista ja erilaista tyky-toimintaa.

Lue lisää

Valmentajamme

Padel Sawolta löytyy koulutuettuja valmentajia jokaisen ikäiselle ja tasoiselle pelaajalle. Padelvalmennuksen kiinnostaessa, voit ottaa yhteyttä suoraan valmentajaan!

Valmentajat

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat sawolaisen padelin kehittämisen ja tarjoavat jäsenillemme tuntuvia etuja. Haluatko / haluaako yrityksesi olla mukana tukemassa sawolaisen padelin kehittämistä? Ota yhteyttä.