Tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten padelharrastukseen

Rahallista tukea lapsen tai nuoren harrastamiseen

Padel Sawo on tammikuussa 2024 perustanut tukirahaston vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmaksujen tukemiseen.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi lapsi/nuori (alle 18v) on estynyt osallistumaan Padel Sawon järjestämään junioritoimintaan, niin voit hakea avustusta lapsen harrastuskustannuksiin. Tämä tapahtuu siten, että lapsen huoltajan tulee toimittaa vapaamuotoinen tukihakemus perusteluineen seuran puheenjohtajalle. Seuran hallitus käsittelee hakemukset nimettömästi ja päättää tuen myöntämisestä valituille perheille.

Hakijan henkilöllisyys ei tule missään vaiheessa muiden kuin puheenjohtajan tietoon.
Rahaston avulla voimme myöntää huojennuksen lapsen/nuoren kausimaksusta tietyllä prosenttiosuudella; riippuen rahaston suuruudesta. Tuki jaetaan tapauskohtaisesti ja harkinnanvaraisesti siten, että pystymme tukemaan mahdollisimman monia tukea tarvitsevia perheitä.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostitse katariina@padelsawo.fi.

Rahastoa tukemassa

 

 

 

Yritys, haluatko olla mukana tukemassa?

Padel Sawo ry haluaa panostaa lapsiin ja nuoriin, ja suoda tämän mahtavan lajin tarjoamat ilot myös heille, joilla ei taloudellista mahdollisuutta muutoin lajin harrastamiseen olisi. Mikäli yrityksenne haluaa olla mukana tukemassa tällaista toimintaamme, olettehan yhteydessä junioritoiminnan koordinaattoriin.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Maiju Anttalainen
Juniroritoiminnan koordinaattori
maiju@padelsawo.fi

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat sawolaisen padelin kehittämisen ja tarjoavat jäsenillemme tuntuvia etuja. Haluatko / haluaako yrityksesi olla mukana tukemassa sawolaisen padelin kehittämistä? Ota yhteyttä.