Padel Sawo ja PCF Bellanranta järjestävät yhdessä Padelliigan kaikentasoisille nais- ja miespelaajille. Liigaa pelataan 4-5 parin lohkoissa. Parit jaetaan lohkoihin pelitason mukaan. Jokaisella parilla on noin kuusi viikkoa aikaa pelata oman lohkonsa pelit, jonka jälkeen kaksi parasta nousee ylempään ja lohkon kaksi viimeistä putoaa alempaan lohkoon. Kevätkausi pelataan tammi-toukokuussa ja syyskausi syys-joulukuussa.

Yhden kauden hinta Padel Sawo ry:n ja Padel Club Kuopio ry:n jäsenille on 10 €/pelaaja, muille 20 €/pelaaja. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden uuden kierroksen alkaessa. 

Padelliigan syyskausi ja neljäs kierros käynnistyy 1.9.2021. Liigassa kevätkaudella mukana olleet pelaajat siirtyvät automaattisesti syyskaudelle eikä erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Mikäli et halua jatkaa liigassa, voit muuttaa Rankedinissa asetuksia kohdassa "Automatically join next Club League rounds" off-asentoon tai ilmoita asiasta Roopelle tai Valtterille.

Mikäli olet uusi pelaaja, voit ilmoittautua syyskaudelle ajalla 15.7-29.8.2021. Luo itsellesi tunnukset Rankedin.com-sivustolla ja etsi "Kuopion Padelliiga". Lähetä pelaajien nimet ja puhelinnumerot whatsapp-viestillä Valtterille tai Roopelle liigan whatsapp-ryhmään liittymistä varten.

YHTEYSTIEDOT


Roope Korhonen

Padel Sawo

roope@padelsawo.fi

puh. 044 026 3455

Valtteri Nurminen

Padel Club Finland

nurminen.valtsu@gmail.com 

puh. 050 337 2674

LIIGAN SÄÄNNÖT

  • Kevätkausi tammi-toukokuu, syyskausi syys-joulukuu.
  • 4-5 parin lohkoissa. Yksi kierros kestää noin kuusi viikkoa.
  • Uudet lohkot julkaistaan viimeistään päivää ennen kierroksen alkua Rankedin-sovelluksessa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisenä päivänä.
  • Ottelut tulee olla pelattuna viimeistään kierroksen viimeisenä päivänä klo 22.00 mennessä.
  • Joukkueiden kapteenit löytyvät yhteisestä Whatsapp-ryhmästä. Pelit sovitaan henkilökohtaisesti.
  • Ottelut pelataan paras kolmesta -systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Pelit pelataan aina ilman etuja Golden point -menetelmällä (40-40 tilanteessa pelataan ratkaisupiste, palauttajat valitsevat syöttöruudun). Kolmannen erän voi halutessaan pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen).
  • Ottelu ei voi päättyä tasapeliin. Ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Näin ollen suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tuntia.
  • Voittajajoukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun tuloksen Rankediniin, jonka vastustaja käy vahvistamassa Rankedinissä.
  • Mikäli ottelu jää pelaamatta, eikä kumpaakaan joukkuetta yksin voida pitää vastuussa pelaamatta jättämisestä, arvotaan ottelun voittaja.
  • Mikäli parit päätyvät lohkossa tasapisteisiin katsotaan ensiksi keskinäistä ottelua, sen jälkeen gamien erotusta ja tarvittaessa sijoitus ratkaistaan arvalla.