Ilmainen padelpäivä junioreille su 13.8

Ilmainen padelpäivä junioreille su 13.8

Julkaistu: 1.8.2023

Järjestämme sunnuntaina 13.8 klo 15.30-17.00 Mailapelikeskuksen (Katiskaniementie 1, 70700 Kuopio) padelkentillä maksuttoman padelpäivän 3-17 – vuotialle lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen. Tapahtuman aikana päästään tutustumaan Padel Sawon junioritoimintaan ja padeliin harrastuksena. Tervetulleita ovat kaikki padelista kiinnostuneet. Pukeudu rentoon liikuntavarustukseen. Lainamailoja löytyy paikan päältä. Voit myös napata oman mailan mukaan, jos sellainen kotoa tai kaverilta löytyy. Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Harrastusmahdollisuuksia tarjoamme kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Perheen pienimmille padelisteille järjestämme perhepadelia, jossa lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä nauttimaan liikunnan riemusta. Syksyllä meillä käynnistyy myös erityislapsille ja -nuorille suunnatut ryhmät.

Lisätiedot: maiju@padelsawo.fi, puh 040 594 7788 / Maiju

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat sawolaisen padelin kehittämisen ja tarjoavat jäsenillemme tuntuvia etuja. Haluatko / haluaako yrityksesi olla mukana tukemassa sawolaisen padelin kehittämistä? Ota yhteyttä.