Hae junioritoiminnan koordinaattoriksi Padel Sawoon!

Hae junioritoiminnan koordinaattoriksi Padel Sawoon!

Julkaistu: 4.6.2023

Junioritoiminnan koordinaattori Padel Sawo ry

Padel Sawo ry hakee Junioritoiminnan koordinaattoria seuratoiminnan
kehittämishankkeeseen ajalle 1.7.2023-30.6.2024.

Padel Sawo etsii Junioritoiminnan koordinaattoria, jonka tehtävänä on varmistaa seuratoiminnan kehittämishankkeen toimenpiteiden toteutuminen. Tehtävä on määräaikainen hankerahoituksesta johtuen.

Etsimme tehtävään liikunnallista henkilöä, jolla on kokemusta lasten ja/tai nuorten ohjauksesta tai valmennuksesta. Tehtävän hoidossa vaaditaan riittäviä lajitaitoja. Kokemus mailapelien valmentamisesta/ohjaamisesta sekä käydyt ohjaaja- ja valmentajakoulutukset ovat eduksi. Odotamme, että työntekijällä on kokemusta ja ymmärrystä urheiluseuratoiminnasta, etenkin junioritoiminnasta. Tehtävään vaaditulta henkilöltä vaaditaan innostavaa, aktiivista ja kehittämismyönteistä otetta työhön. Työntekijän tulee olla oma-aloitteinen ja taitava viestijä sekä kirjallisesti että suullisesti. Häneltä tulee löytyä halua kasvattaa ja kehittää junioritoimintaamme kohti asetettuja tavoitteita. Tietotekniset perustaidot ja sosiaalisen median osaamista vaaditaan.

Hanketyöntekijän työtehtävät liittyvät seuran harrastajamäärän kasvattamiseen ja harrastustoiminnan laadun ja monipuolisuuden kehittämiseen. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi:

  • Junioreiden ja nuorten valmennusryhmien koordinointi ja organisointi
  • Junioreiden leirien ja muiden tapahtumien suunnittelu, organisointi ja valmennus
  • Markkinointi ja viestintä (mm. toiminnan esittelyä tapahtumissa, kouluissa ja päiväkodeissa, sosiaalisen median mainossuunnittelu)
  • Uusien erityisliikuntaryhmien organisointi ja suunnittelu
  • Kilpapelaajien oheisvalmennustoiminnan organisointi ja suunnittelu
  • Valmennustyö sovitusti

Työtehtävä on osa-aikainen 18 h / viikko. Palkkaus 17 € / h (1224 € / kk). Työsuhteessa noudatetaan työlainsäädäntöä. Työ on pääasiassa hallinnollista työskentelyä ja valmennustyöstä voidaan sopia henkilön osaamisen ja taustan mukaan.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän kehittyvässä ja kasvavassa padelseurassa. Valitun hakijan on toimitettava rikosrekisteriote ennen työtehtävän alkamista.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse puheenjohtaja Katariina Keihäselle, katariina@padelsawo.fi viimeistään 15.6.2023 mennessä. Täytämme työtehtävän välittömästi sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja:
Katariina Keihänen
Puheenjohtaja
katariina@padelsawo.fi
p. 044 300 8953

Padel Sawo ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta padeltoimintaa kaiken ikäisille padelpelaajille. Seura on perustettu vuonna 2020, kun padel valtasi Kuopion. Seuran toiminnan tarkoituksena on kehittää kuopiolaista padelia järjestämällä monipuolista valmennustoimintaa, kilpailuja ja muita tapahtumia.
Padel kuuluu kaikille!

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat sawolaisen padelin kehittämisen ja tarjoavat jäsenillemme tuntuvia etuja. Haluatko / haluaako yrityksesi olla mukana tukemassa sawolaisen padelin kehittämistä? Ota yhteyttä.